yangın kapısı Temel Açıklaması

İzinsiz suret, yazı ve videoteyp v.b tasarrufı neticesinde meşru muamelat uygulanacaktır. TEKNODEVA

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Bu nedenle henüz yüksek bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında müdafaa sağlamlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir gayrı özelliği kilit + cenah seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Bapsı Tatbikat Amacı Yangın baplarının üretim amacı benibeşer sağlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapısı fiyatları modellere göre bileğişmektedir. Peklik, hizmet ve onarım kolaylığı ve güzel duyusal açısından her bir malzemenin diğerine göre sunmuş olduğu avantajlara destelı olarak yeni kapı montaj projeniz sinein farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya muhik açılması gerekir. Kaldırıma gerçek açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını sağlar.

Yangın ve acil hava anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da rapor edilen bu ekip temelı modellerde uygun kapı koluna benzer. 

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanım saatleri dışında hakeza bir Yangın Çıkış Kapısı yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine mânia olan müstacel tavır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere parçalanmamış kargaşa olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yaman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul binada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *